Få hjelp til å få flere lesere!


22.08.2016 kl.18:20


VIL DU BLI UKENS BLOGG! 

Jeg er fornøyd med responsen jeg får på bloggen og flere av innleggene. Men jeg er faktisk ikke fornøyd med responsen på disse innleggene. Jeg skriver ikke ukens blogg for å selv få mer lesere. Jeg lager disse innleggene for å hjelpe bloggere som ligger langt nede på listen kun fordi det er så stor pågang og mange som blogger på blogg.no. Jeg vil få frem de mer sjeldne men også veldig gode bloggene å dele den med mine lesere for å kanskje hjelpe dem med å få flere lesere. 

Selv er jeg ikke fæl med å være med på andre sine ukes blogg innlegg. Men grunnen til dette er fordi jeg er NØDT til å like facebooksiden deres. Jeg liker ikke når jeg er nødt til noe og da lar jeg det heller være. Men her har jeg ikke bedt dere om å gjøre noe annet enn å skrive kort i kommentarfeltet hva bloggen deres handler om.

Hver søndag skriver jeg innleggene UKENS. Her kommer jeg frem med hvem som vant ukens blogg. Jeg skriver litt om ha bloggen handler om og legger også ut bilder fra bloggen. Link til bloggen legges også ut. Så hvis dette kunne være av interesse så skriv i kommentarfeltet hva bloggen din handler. Ingen blogger er dårlige. Alle har forskjellige interesser og ideer og det er disse så må opp og frem. 

 

Kjenner du noen som har en blogg eller hvis du selv har en blogg så meld deg på da vell! Kanskje er det akkurat DU som blir trukket ut <3

  

 

 


2 kommentarer


Patty Maria

22.08.2016 kl.22:13

Jeg er med :) Koselig med nye lesere på bloggen!
lisarorvik

24.08.2016 kl.10:34

Jeg blir med, blogger mye ol sykdom men også om alt mulig annet <3


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde