Jeg vurderer å gi meg


24.08.2016 kl.17:44


God ettermiddag alle sammen!

 

Nå har jeg endelig satt meg ned i sofaen for å slappe av. Dagene har gått i ett de siste dagene. Trening, mat, diett, blogg, husvask ja absolutt alt har blitt satt på hyllen. Så nå er jeg endelig i gang med alt igjen! Vaskemaskinen sviver med den andre maskinen nå, klærne er brettet, kjøkkenet er vasket, trening skjer nå rett etter bloggingen og dietten går som den skal. Føles herlig å få ting opp å gå igjen. Disse tingene er livet mitt. Når jeg ikke får tid til noen av dem føler jeg meg ganske forvirret og tom. Lurer liksom litt på hva jeg har gjort disse dagene, hvor ble de av?

De siste dagene har jeg vært litt rar. Når jeg sier rar så klarer jeg ikke helt å sette fingen på hva det er, men det eneste jeg vet er at jeg er helt tom. Jeg har ikke følt for å si så mye til noen om noen ting. Jeg har heller ikke funnet motivasjon til å blogge. Jeg sitter egentlig bare å klør meg i hodet når jeg går inn her å ser det blanke alrket og skal til å skrive ett innlegg.

Jeg setter meg av og til ned å tenker på hvorfor jeg skriver blogg. Grunnen til at jeg skriver blogg er for å motivere andre til trening. Den er også for å hjelpe andre med dette å få barn i danmark. Mange er i samme situasjon, noen er bare nyskjerrige, jeg svarer vertfall alle sammen på spørsmål de måtte lure på.

Dette er grunnene som hjelper meg til å forstå at jeg vil blogge videre også. Men i slike perioder tror jeg det er lurt å lytte til kroppen også. Hverdagene mine må balanserer hvis jeg skal få alt til å gå. Når noe ikke går som det skal så blir hele dagen bare tullete. 

Jeg ser at lesertallet går veldig opp og ned noe som jeg er fornøyd med da jeg faktisk har en del lesere. Men det jeg lurer på som også hadde hjulpet meg en del er hva er det dere liker og ikke liker med bloggen min? Jeg skriver til dere, så jeg vil skrive om noe dere vil lese. Derfor hadde jeg nå håpet på innlegg hvor jeg får vite hva dere tenker.

 

Jeg har troen på at vi kan gjøre dette sammen <3 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde