Jeg vurderer å gi meg


24.08.2016 kl.17:44


God ettermiddag alle sammen!

 

Nå har jeg endelig satt meg ned i sofaen for å slappe av. Dagene har gått i ett de siste dagene. Trening, mat, diett, blogg, husvask ja absolutt alt har blitt satt på hyllen. Så nå er jeg endelig i gang med alt igjen! Vaskemaskinen sviver med den andre maskinen nå, klærne er brettet, kjøkkenet er vasket, trening skjer nå rett etter bloggingen og dietten går som den skal. Føles herlig å få ting opp å gå igjen. Disse tingene er livet mitt. Når jeg ikke får tid til noen av dem føler jeg meg ganske forvirret og tom. Lurer liksom litt på hva jeg har gjort disse dagene, hvor ble de av?

De siste dagene har jeg vært litt rar. Når jeg sier rar så klarer jeg ikke helt å sette fingen på hva det er, men det eneste jeg vet er at jeg er helt tom. Jeg har ikke følt for å si så mye til noen om noen ting. Jeg har heller ikke funnet motivasjon til å blogge. Jeg sitter egentlig bare å klør meg i hodet når jeg går inn her å ser det blanke alrket og skal til å skrive ett innlegg.

Jeg setter meg av og til ned å tenker på hvorfor jeg skriver blogg. Grunnen til at jeg skriver blogg er for å motivere andre til trening. Den er også for å hjelpe andre med dette å få barn i danmark. Mange er i samme situasjon, noen er bare nyskjerrige, jeg svarer vertfall alle sammen på spørsmål de måtte lure på.

Dette er grunnene som hjelper meg til å forstå at jeg vil blogge videre også. Men i slike perioder tror jeg det er lurt å lytte til kroppen også. Hverdagene mine må balanserer hvis jeg skal få alt til å gå. Når noe ikke går som det skal så blir hele dagen bare tullete. 

Jeg ser at lesertallet går veldig opp og ned noe som jeg er fornøyd med da jeg faktisk har en del lesere. Men det jeg lurer på som også hadde hjulpet meg en del er hva er det dere liker og ikke liker med bloggen min? Jeg skriver til dere, så jeg vil skrive om noe dere vil lese. Derfor hadde jeg nå håpet på innlegg hvor jeg får vite hva dere tenker.

 

Jeg har troen på at vi kan gjøre dette sammen <3 


0 kommentarerFå hjelp til å få flere lesere!


22.08.2016 kl.18:20


VIL DU BLI UKENS BLOGG! 

Jeg er fornøyd med responsen jeg får på bloggen og flere av innleggene. Men jeg er faktisk ikke fornøyd med responsen på disse innleggene. Jeg skriver ikke ukens blogg for å selv få mer lesere. Jeg lager disse innleggene for å hjelpe bloggere som ligger langt nede på listen kun fordi det er så stor pågang og mange som blogger på blogg.no. Jeg vil få frem de mer sjeldne men også veldig gode bloggene å dele den med mine lesere for å kanskje hjelpe dem med å få flere lesere. 

Selv er jeg ikke fæl med å være med på andre sine ukes blogg innlegg. Men grunnen til dette er fordi jeg er NØDT til å like facebooksiden deres. Jeg liker ikke når jeg er nødt til noe og da lar jeg det heller være. Men her har jeg ikke bedt dere om å gjøre noe annet enn å skrive kort i kommentarfeltet hva bloggen deres handler om.

Hver søndag skriver jeg innleggene UKENS. Her kommer jeg frem med hvem som vant ukens blogg. Jeg skriver litt om ha bloggen handler om og legger også ut bilder fra bloggen. Link til bloggen legges også ut. Så hvis dette kunne være av interesse så skriv i kommentarfeltet hva bloggen din handler. Ingen blogger er dårlige. Alle har forskjellige interesser og ideer og det er disse så må opp og frem. 

 

Kjenner du noen som har en blogg eller hvis du selv har en blogg så meld deg på da vell! Kanskje er det akkurat DU som blir trukket ut <3

  

 

 


2 kommentarerNy uke er gått!


21.08.2016 kl.21:06


Nå er atter en gang uken slutt etter mange flotte nye opplevelser. Det er faktisk veldig rart hvor mye men også hvor lite man går igjennom på bare 7 dager. Vi møter nye mennesker, vi treffer bekjente, vi kvitter oss med personer som vi trodde var venner, vi kjøper nye ting for å så sitte igjen uten en krone. Dagene er som aldri like, noe som kan være både bra og dårlig. Jeg har bestemt meg for å begynne med UKENS her på bloggen fordi jeg synes selv at det er kjekt å lese dette på andre sine blogger. Jeg liker rett og slett å få en oppdatering på uken som har gått både på godt og vondt. På disse UKENS innleggene så kommer jeg også til å svare på spørsmål. Nå har jeg akkurat svart i kommentarfeltene til dere, men fra nå av vil dere komme til å få svar på disse innleggene. Håper dette er ett innlegg som dere kommer til å like <3

 

UKENS!

Blogg:

www.Sanatanikiran.no

Dette er ei sprudlende dame som valgte å skrive i kommentarfeltet at hun ønsker å være ukens blogg her på bloggen min. Derfor klikket jeg meg inn og syntes faktisk at bloggen hennes var interessant. Hun skriver om det å være mamma til ei datter, litt om meditasjon og en del om helse og velvære. Dette er slikt vertfall jeg interesserer meg for og kommer derfor til å lese videre. Hvis dette er en blogg du kunne tenke deg å lese så kan du klikke deg inn HER. 

Craving:

Her en dag skulle jeg ha lunsj. Jeg kjente at jeg var veldig sulten og ville ha noe som mettet godt da jeg også viste at det var en stund til middag. Da laget jeg meg havregrynsgrøt med litt sukrin og kanel på toppen. Dette var utrolig godt og mettet helt sinnsykt! Når vi spiste middag nærmere 8 timer etterpå var jeg enda ikke kjempe sulten. Så dette er absolutt noe jeg kommer til å lage mer av. Oppskrift, bilde og gjøremåte kommer i et innlegg om ikke så lenge.


aktivitet: 

Dette må da være innedagen vår som ikke helt ble en innedag allikevel. Halve dagen avr vi vertfall inne og vi storkoste oss! Vi fant på utrolig masse kjekt. Vil du lese mer om dette kan du klikke deg inn HER.


 

treningsprogram:

Denne uken har jeg faktisk lyst til å si sykling. Jeg har aldri likt å sykle og har alltid tenkt at den slags trening bare er tull og tøys. Men nå har vi syklet en del og det merkes faktisk allerede på bena, og ikke minst kondisen. Det at jeg også får trent i tillegg til å gjøre noe gøy med Adrian er jo også et pluss. På en god økt kan vi se alt fra traktorer, busser, biler, trailere, sauer osv. Dette er jo for han kjempe stas! Så sykling folkens, det er absolutt noe å kombinere treningen med slik at det ikke bare blir jogging og styrke.
 

høydepunkt:

Det må være den dagen når vi sto tiiiiiidlig opp for å gå på stranden med min mamma, altså hans bestemor. Det var utrolig koselig! Vi spiste lunsj, laget sandslott, hentet på vann og lekte. En perfekt dag etter min mening <3


 

treningslåt:

Gode gamle I like the way- Original Radio Edit- Eddy Wata

Mest leste innlegg: 

Det var faktisk innlegget om gode tips til inne aktiviteter med barna. Dette innlegget kan du lese HER 

 

Jeg har hatt en nydelig uke og det håper jeg dere også har hatt! Nå starter en ny uke i morgen og den starter med barnehagestart for vår del! Gleder meg til å dele innlegg med dere neste uke også <3

  

 

 


2 kommentarerEn uventet ending på dagen


20.08.2016 kl.20:28


God kveld alle sammen <3

 

jeg kan starte å si at planen idag var å være inne. Jeg hadde sett på vårmeldingen at det skulle pøse idg samt lyne. Derfor laget jeg tidligere et innlegg om gode tips til inne-aktiviteter slik andre også skulle få noen gode tips til hva å finne på om man har barn. 

Dagen vår startet veldig tidlig, noe som den har gjort i det siste. Vi spiste vell frokost i 07 tiden, noe som for meg er veldig tidlig. Men det første jeg gjorde var å sluke en stor kopp med kaffe slik at jeg skulle våkne, noe som fungerte! 

Etter frokosten fant vi frem en hau med pappesker som vi hadde liggende i boden etter at vi flyttet inn. Med disse valgte vi at vi ville lage et hus. Vi begynte med at vi snakket en del om hvordan vi ville at dette skulle se ut. Deretter begynte vi å tape, skjære og klippe det til. Jeg så fort at dette ikke kom til å bli et hus med tak og greier. Derfor valgte vi heller å lage en kosekrok. Adrian skulle absolutt ha dør, så en 'dør' ble det også.Når vi var ferdige med å tape dette sammen satte vi masse puteropp rundt 'veggene' og la en dyne i bunnen. Så kledde vi også veggene med tepper. 

Bare for å få det frem så er ikke jeg en av de kreative personene over hodet! Jeg eier ikke fantasi i det hele tatt. Men etter at jeg fikk barn så har jeg forstått hvor lite som faktisk skal til, så nå prøver jeg så godt jeg kan. Som alltid ble Adrian strålende fornøyd med kosekroken sin.

Etterpå lekte vi en del inne på rommet hans. Der var det togbanen det gikk i før vi begge tok en liten hvil. 
 

Etter hvilen snakket jeg med min pappa. Han ville gjerne ha besøk av oss noe som passet perfekt! Vi ble enige om og også overnatte, noe som vi begge synes er kjempe koselig! 

Når vi kom frem ble vi enige om å gå ut med båten. Været var veldig varierende men vi prøvde oss allikevel. Etter å ha dratt opp noen makreller begynte det å pøsregne! Klissbløte ble vi, men vi koste oss kjempe masse!

Etterpå var det rett inn og fortsette med lek,ol, kos og god mat. Nå har vi akkurat spist risotto, noe som var veldig godt! Må si jeg var skeptisk men at jeg ble meget positivt overrasket! 

Nå skal vi ut å sitte under varmelampene på terrassen å kose oss med ett glass vin og kanskje noe spill.

 

Dagen har vært helt topp selv om den ikke ble helt slik keg planla den. Håper dere også har hatt en perfekt dag <3

 


0 kommentarerAlt gikk som planlagt


19.08.2016 kl.20:05


God kveld alle sammen!

 

Beklager for sene innlegg idag, men idag har klokken igjen godt alt for fort i forhold til hva jeg hadde på planen. Vi våknet i 08 tiden i morges og begynte å små stresse litt med en gang. Idag var nemlig planen å gå på stranden! Når i satt og spiste frokost ringte også min mamma som hadde veldig lyst til å bli med. Så allerede i 09 tiden var vi avgårde! 

Vi pakket med oss lunsj, tepper, puter, spann og spader og kjørte avgårde for å hente bestemoren til Adrian. Hun hadde også pakket med seg kaffe, strikketøyet og gode varme klær. 

Endelig var vi på vei til stranden. Været så ut til å være på vår side noe som vi var veldig positive til. Når vi kom frem rigget vi oss godt til før vi fant frem lunsjen etterfulgt av masse lek. Vi storkoste oss hele gjengen! 
 

Når vi skulle hjem ble vi enige om å være med min mamma hjem. Så vi var der i noen timer hvor vi lekte en del både ute og inne før jeg og Adrian kjørte hjem for å lage middag. Når vi skulle ha middag kom søsteren min og en venninne av henne på besøk, noe som var veldig koselig! Nå har vi sittet her og kost oss masse.I kveld fikk jeg også en telefon fra ei venninne som spurte om jeg ville være med å bade. Så jeg skal fakisk avgårde å bade i et vann som ligger ett lite stykke unna om en liten stund. Dette tror jeg kan bli meget forfriskende men også ganske så kaldt. Gleder meg gjør jeg vertfall! 

 

Håper dere også har hatt en strålende dag! <3


0 kommentarerTKM#6


19.08.2016 kl.19:47


TKM!!

TKM= Trening, kalorier, mat. I disse innleggene skriver jeg om hvilken treningsøkt jeg har valgt for dagen. Jeg legger også med bilder av enkelte øvelser. Jeg skriver også ned alt av mat jeg har spist hele dagen samt hvor mange kalorier det var i hver av måltidene men også hvor mange kalorier jeg har spist til sammen hele dagen. Vi du komme i gang kan det være en ide å spise nok som det samme og ikke minst trene på denne måten som både er styrke og kondisjon bare for å komme igang.

 

MAT&KALORIER:

08.00 Frokost: 152kcal

1 Brødskive med kreolsk kyllingsalat

 

11.00 Lunsj: 209kcal

Salat med diverse grønnsaker, egg og avokado

 

15.30 Middag: 462kcal

Taco

 

20.00 Snacks: 221kcal

Krone is


Forbrent: 360kcal

 

Når dagen er omme har jeg da spist ca 1044kcal av 1300kcal som er målet mitt. I tillegg har jeg også forbrent 360kcal noe som betyr at jeg har 616kcal igjen. Hadde såååå lite lyst å trene idag men denne her appen "lifesum" gjør meg ekstremt motivert! Jeg er superglad for å ha funnet den. Det er den som skal hjelpe meg til å kvitte meg med den dårlige selvfølelsen som jeg har slitt med i flere år. Har du ikke prøvd den så last den ned og prøv! 

  

TRENING

Idag kjørte jeg på med tabata igjen. Tabata har absolutt blitt en favoritt blant mine treningsøkter. Jeg får trent litt av alt noe som merkes veldig godt både under økten men også dagen etterpå. Å kunne trene i ca 30 min og kjenne gangsperren på flere steder på kroppen dagen etterpå er bare helt magisk! Før har jeg trodd at jeg måtte trene i flere timer hver eneste dag for å få det til. Om det bare er en halvtime nå så svetter jeg som en gal. Ikke minst så merker jeg også etterhvert at det begynner å bli strammere her og der. Hvis du lurer på hva tabata er så har jeg tidligere laget et innlegg om dette og det kan leses HER.

Til nå har jeg holdt meg til 4 sanger, men nå har jeg endelig begynt litt smålig med 5 sanger for å prøve og øke litt. Sist tok jeg 5, idag tok jeg 4 og er fornøyd med det. Sangene og øvelsene jeg brukte var:

 

Tabata 3:

1.Høye kneløft

2.Utfall

 

Tabata 4:

Situps

Seteløft

 

Tabata 5:

Planken

Armhevinger

 

Tabata 3:

Senke bena (mageøvelse)

Sit ups med magevri

 

Det som er så greit med tabata og grunnen til at jeg anbefaler det, er at ddu kan gjøre hjemme. Jeg har ii mange år brukt dårlig tid som unnskyldning. Jeg har ikke hatt tid til å gå på noe treningsstudio og derfor har jeg ikke trent i det hele tatt. Du får nok litt mer variert trening og ikke minst mye mer styrke trening av å gå på treningssenter. Men å trene tabata hjemme til du eventuelt får tid er absolutt noe jeg anbefaler! Så kom igjen folkens, PRØVPRØVPRØV! 

 


0 kommentarerUtnyttelse!


16.08.2016 kl.20:57


God kveld alle søte lesere der ute!

 

Jeg kan starte dette innlegget med å si at jeg skrøt noe fælt i morges når jeg skrev at jeg var så utrolig våken og ikke forsto hvorfor. En liten time etterpå kom Jon Blund listene inn her og tok meg med storm. Jeg var så trøtt at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg. I går kveld slet jeg veldig med å få sove og når i tillegg Adrian da bestemmer seg for å stå opp 02.30, ja da merket jeg det. Så dagen startet egentlig med at jeg måtte hvile når Adrian tok hvilen sin etter lunsj. Den hjalp utrolig mye!

Etter hvilen var det rett på med treningsklærne. Idag hadde vi nemlig utrolig fint vær her i Stavanger noe som jeg følte at vi var nødt til å utnytte! Derfor fant vi frem sykkel og syklet oss en lang tur. Først syklet vi inn til Stavanger som var en ganske god tur. Det som er så kjekt med å sykle er jo at man ser så utrolig mye spennende på veien. Adrian storkoste seg når han så lastebiler, traktorer, gravemaskiner,katter,hunder,sykler osv. Etter å ha kommet til byen syklet vi andre veien igjen bare en annen vei. Da syklet vi innom en butikk hvor han fikk kjøpe seg en is. Rett og slett en liten pause. Etter isen og pausen syklet vi videre til Randaberg til min mamma. Her fikk vi middag, satt og snakket, solte oss osv. Veldig koselig besøk.

Etter å ha vært hos henne i noen timer syklet vi hjem igjen. Da kom også søsteren min på besøk, noe som vi startet med en aldri så liten tabataøkt. Nå har jeg vært i dusjen og har absolutt ingen planer om noe trening før i morgen eller dagen etter.

Alt i alt har jeg hatt en veldig slitsom dag, men også veldig kjekk dag. Ikke minst så har jeg også utrolig god samvittighet etter masse trening!

 

Håper dere også har hatt en flott dag i det fine været <3


0 kommentarerRealiteten har slått meg i hodet


12.08.2016 kl.18:38
 

Halloooo alle sammen!

 

For en nydelig dag det har vært! Da snakker jeg dessverre ikke om været.. Været her er helt elendig! Bare jeg skal ut forbi med boss så blir jeg klissbløt. Men utenom været så har jeg hatt en kjempe flott dag og det håper jeg at dere også har hatt <3

De siste dagene har realiteten slått meg i hodet. Snart skjer det! Snart starter Adrian i barnehage. Han er 2 år, men dette er hans første gang i barnehage så jeg er utrolig spendt! Nå når jeg har innsett at det faktisk snart bare er 1 uke til oppstart så har jeg begynt å stresse over alt som skule ha vært gjort og alt som skulle ha vært kjøpt inn av forskjellig utstyr som han trenger. 

Dette bestemte jeg meg for å gjøre idag. Jeg og Adrian tok derfor bilen å kjørte til et kjøpesenter her i Stavanger. Her fikk jeg kjøpt alt jeg trengte. Jeg kjøpte en del nye klær, vertfall bukser da han vokser utrolig fort for tiden! Jeg var jo nesten litt redd for at buksene hans ville ligne på piratbukser etter 1 måned i barnehagen. Derfor ble det ett nye i en størrelse større slik at de holde litt lengre.Ikke minst så fikk jeg tak i ny sekk! Jeg har selv jobbet i barnehage og sett hvor viktig det er med god sekk. De små bena går lange turer med sekk på ryggen. Av erfaring har jeg sett hvilke barn som sliter med å bære sekken deres på turen. Jeg tror ikke at det har med barna å gjøre da det alltid er samme sekk som må bli bæret av en voksen. Derfor kjøpte jeg en god beckham sekk som var utrolig fin! Den satt som et skudd på ryggen hans så jeg er overbevist om at jeg tok det rette valget.

Når vi kom hjem var det enda skikkelig regn ute så vi holdt oss inne. Vi lekte litt med den nye pusekatten som vi har fått oss, så litt film, bygget dublo, tegnet osv. Etter noen timer med lek var det på tide å kjøre han til mor. Der skal han nå være hele helgen. 

Når jeg kom hjem ryddet jeg litt i leilighetet, samt vasket klær osv. Når alt det var gjort laget jeg gulrotkake bare for å få bake litt. Har fått bakedilla tror jeg! Og tro meg, det er ikke bra når jeg er på diett! Nå er kaka ute av ovnen til kjøling mens jeg sitter i sofaen og venter på noen venninner som skal komme. Planen for i kveld er jeg usikker på, men det blir sikkert en film og mye latter kan jeg se for meg!  

Dagen har vært SUPER! Håper dere også har hatt en kjempe flott dag! <3 


0 kommentarerEn dag fult av følelser


10.08.2016 kl.11:05


Hei alle sammen!

 

Jeg er innom bloggen tur fordi jeg ikke fikk skrevet det siste innlegget i går. Det var bare et hverdags innlegg som manglet, men i og med at det faktisk skjedde litt uvanlige ting i går så tenker jeg at det er greit å få det ut på bloggen.

I går startet dagen klokken 07.00. Trøtte var vi som vanlig da vi fant frem frokosten. Etter en god frokost så fant jeg ut at det var på tide å ringe dyrlegen. Tidligere har jeg nevnt til dere at vi har en katt som heter Leo. Han fikk jeg og Adrian for under ett år siden og har blitt veldig glad i han på kort tid da vi hadde han fra han var liten av. Her om kvelden når jeg skulle legge meg kom aldri Leo inn, men dette var noe som hadde skjedd før så jeg lot han sove ute den natten. Neste morning gikk jeg rett ut å ropte på han, og der kom han.. Han var slakk, treg, pustet veldig fort, forvirret osv.. Hvor var det blitt av den kosete pusen som pleide å komme inn å male mens han strøk seg på bena våre?

Når vi fikk han inn prøvde jeg å få i han mat, ikke sjans. Han ville ikke gå eller ligge, bare sitte. Så han satt og sov i flere timer mens han pustet noe voldsomt. Jeg syntes synd på han og ringte derfor dyrlegen. Der fikk jeg beskjed om å holde han litt til for å sjekke om han kanskje kom til å begynne å spise igjen samt bli mer tilstedeværende. Neste dag skjedde nettopp dette. Han pustet like tungt, men nå spiste han og var nærmere normal slik vi kjenner han. 

Men i går så jeg igjen at han ikke var i form så jeg ringte opp igjen til dyrlegen og fikk time allerede klokken 09. Der tok de røntgen av Leo samt sjekket utvendig og innvendig. Det de fant ut var at han hadde fått brokk... De trodde at han enten hadde blitt påkjørt eller rett og slett falt ned fra en plass. Jeg fikk beskjed at de kunne prøve å operere men at de ikke kunne garantere, det var da jeg forsto at livet til den søte, snille og kosete pusen vår var over.

Vi fikk beskjed om å ta farvel før vi skulle ut å betale. Det å se katten sin oppegående og vite at han egentlig har det veldig vondt er faktisk vanskeligere enn jeg hadde trodd. Etter å ha sagt hade til han så tok jeg med meg Adrian ut. Da begynte Adrian å spørre meg om hvorfor leo ikke var med oss. Jeg prøvde å forklare så godt jeg kunne at Leo hadde så utrolig vondt at han måtte få sove. Når vi kom i bilen med tomt kattebur så begynte han å gråte. Det var faktisk veldig trist!

Når vi kom hjem gikk han rundt å sa " borte vekk Leo". Det var da jeg forsto at vi ikke kunne gå lenge uten katt. Jeg gikk med en gang inn på finn.no med klare meningen om hvilken katt jeg ville ha. Jeg ville ikke få meg katt bare for å få meg en, men jeg var klar hvis jeg fant aakkurat den jeg ville ha. Og gjett hva? Det gjorde jeg! Etter en liten stund hjemme hev vi oss i bilen og kjørte til nærbø for å få oss ny katt. Når vi kom dit å fikk se kattungene ble Adrian kjempe glad! "Adrian sin pusekatt!" ropte han. Så vi tok med oss den ene hjem. 

Dagen i går gikk derfor i å kose med den nye pusen vår Lilly <3 (eller "ninni" som Adrian sier) Det var en dag fult av følelser som jeg ikke tror at jeg glemmer med det første. Jeg er enda lei meg fordi vi ikke har Leo, men jeg er også veldig glad for å ha denne lille søtnosen hjemme <3

 

Håper dere også hadde en flott dag i går! <3


0 kommentarerGriskheten og grådigheten kom frem


07.08.2016 kl.22:00


God kveld alle sammen <3

 

Idag startet dagen eller natten om jeg kan si det helt merkelig. Jeg våknet i 03 tiden i natt av at Adrian kom inn til med dynen og puten sin. Jeg tok hintet og lot han ligge i min seng. Allerede klokken 05.30 spratt han opp av sengen og ropte " MAT!". Jeg rullet meg nærmest ut av sengen og fant frokost til han. Han satt og gjespet noe voldsomt under frokosten så jeg spurte om han ville sove mer noe som an absolutt ville. Når han var ferdig med maten gikk han inn i sin egen seng og sov til 09.00 og da startet dagen skikkelig.

Så idag har jeg vært trøtt, dette på grunn av at jeg sover så lett når jeg våkner og sovner om en annen. Men når dagen var i gang bestemte jeg, Adrian og min søster seg for å kjøre en tur til byen bare for å gå rundt og kikke litt. Når vi ankom Stavanger gikk vi til en plass hvor vi bestemte oss for å sette oss ned. Vi hadde nemlig tatt med oss lunsj til hele gjengen som vi spiste. 

Etter lunsjen gikk vi rundt i byen og bare kikket på alt og ingenting egentlig. Etter en stund med kikking gikk vi ned til breiavannet hvor vi matet fuglene. Å mate fuglene i Stavanger er ikke det enkleste i verden skal jeg si deg! I det vi fant opp maten vi skulle kaste til dem så stormet det rundt oss med måker i alle størrelser. Vi måtte bare kaste maten så fort vi kunne. Når vi hadde kastet alt og trodde det var over kom en av måkene og stjal isen som Adrian gikk og holdt i hånden. Heldigvis var mammaen mer skeptisk enn barnet! Han lo som bare det og har ikke snakket om noe annet idag enn fuglen som stjal isen hans.Etter byturen kjørte vi til min mamma hvor vi bare var på et lite besøk for å si hei. Her gjorde vi egentlig ikke annet enn å snakke hvor vi etter kort stund kjørte hjem og begynte på middagen. På menyen idag var det stekt kylling, ris, brokoliblanding og fløtesaus. Middagen var veldig enkel men også veldig god! Jeg kommer til å legge ut oppskriften på denne etterhvert.Etter middagen var det dusjetid for småen før også min andre søster kom på besøk. Da satt vi egentlig bare å slappet av før jeg faktisk sovnet på sofaen etter en travel morning! Nå er begge søstrene mine gått og Adrian er i seng. Jeg sitter med bena på bordet og tenkte nå at jeg skulle sette på litt serie som jeg kan runde av kvelden med. 

 

Alt i alt har jeg hatt en super dag og det håper jeg at dere også har hatt! <3

Blogges i morgen!


0 kommentarerIngenting kunne hindre oss


06.08.2016 kl.21:21


For en herlig lørdagskveld!

 

Nå ligger jeg å sløver med min søster i sofaen. Vi har en skikkelig daffe lørdag, noe som passer meg perfekt! 

Idag våknet vi som vanlig veldig tidlig. Vi spiste frokost og hadde en koselig stund før vi kledde på oss og skulle ut. Idag hadde jeg nemlig lovet Adrian at vi skulle på krabbejakt! Dette er noe som ikke vi to har prøvd før sammen så dette er noe som jeg absolutt har tenkt på lenge da det vekker masse barndomsminner. Så vi kjørte hjemmefra klokken 09 i morges til en strand her i stavanger. Vi tok med oss håv og bøtte, kjempeklare for å finne krabbe!

Når vi kom frem blåste det veldig mye, men ingenting skulle hindre oss i å fange krabbe! Det tok faktisk litt til før vi fant en, men til slutt fant vi en noe som Adrian syntes var kjempe stas! Vi hadde en bøtte hvor han kunne se på den gjennom veggen. Så vi satt og fulgte med på denne krabben lenge og glemte helt ut været. Etter en liten stund var det for lunsjpause. Jeg hadde pakket med matpakke til begge to som vi nøt ved en benk nær vannkanten. Vi hadde det skikkelig koselig bare meg og han!

Når vi var ferdige der kjørte vi til min pappa hvor vi atter en gang fikk være med ut i båten. Dette er også noe som Adrian ELSKER! Været kom seg plutselig, noe som vi absolutt trengte! Vi prøvde å fiske litt, noe som ikke gikk helt vår vei. men selve båtturen fikk vi gjennomført og vi var fornøyde med å se Adrian så glad som han var. Mitt på dagen var jeg å hentet min søster som bor i haugesund. Hun kom med båten og trengte å bli hentet. Når vi kom hjem laget vi en diiiiigg middag som jeg gjerne vil legge ut oppskriften på. Dette smakte altså helt himmelsk! Nå sover Adrian mens vi bare ligger her å sløver egentlig. Vi lader rett og slett opp til ny uke!

 

Vi har hatt en kjempe fin lørdag og det håper jeg dere også har hatt <3


0 kommentarerIkke dårlig samvittighet en plass!


05.08.2016 kl.19:56


God kveld alle dere søtinger!

 

Nå håper jeg virkelig at dere har hatt en flott dag! Vi har vertfall hatt en super dag! Vi har nemlig vært på besøk hos min farmor og farfar altså oldemoren og oldefaren til Adrian. Dette var like hyggelig som alltid!

Dagen startet veldig tidlig, men den startet allikevel veldig bra siden jeg fikk lov til å våkne til det fineste smilet i hele verden <3 Vi laget oss en god frokost og tok egentlig hele morningen ganske så rolig. Vi lekte en del inne på rommet hans da leke kjøkkenet nå plutselig har blitt en stor hit. Her får jeg servert skiver med at mulig på, ikke minst så har jeg også fått meg en fast stol som er "mamma sin".

Etter leketid satte vi oss i bilen og kjørte til mosterøy hvor mine besteforeldre bor. Mosterøy må være en av mine favorittsteder! Her er det landlig og utrolig avslappende å være. Når jeg er her så tenker ikke på noe som helst og klarer å slappe helt av noe som er herlig! Her spiste Adrian lunsj før det var på tide med en liten hvil. Etter hvilen kom også min pappa, altså Adrian sin bestefar. Dette syntes vi begge var veldig stas! Adrian elsker å være med bestefaren så dette var absolutt dagens høydepunkt for han. Når alle var tilstede fikk vi også middag noe som for meg må ha vært dagens høydepunkt! Ingenting er bedre enn farmor sin middag!Problemet når jeg er hos farmor og farfar må være dette med maten. Det er så godt at jeg ikke klarer å stoppe! Idag la jeg rett og slett kalori kalkulatoren min på hyllen og spiste meg god og mett. Det er ikke ofte jeg er hos dem så dette gjorde jeg med god samvittighet! 

Etter mange timer med leking, spising, snakking og mye latter så bar det hjemover. Når vi kom hjem gikk jeg med en gang i gang med en tabata økt, altså styrketrenings økt. Om en liten stund så vil det komme ut et innlegg om hva tabata trening er og hvilke øvelse / musikk jeg valgte. Tabata er rett og slett en rå treningsøkt om jeg må si det selv. Jeg føler at jeg trener kjempe effektivt og da er det faktisk veldig kjekt å trene!Nå har jeg vært i dusjen og Adrian er i seng. Nå skal jeg bare slappe av før det sikkert blir en litt tidlig kveld på meg da jeg faktisk er veldig trøtt til en forandring. Håper der også har hatt en fin dag! Blogges senere <3 


0 kommentarerAt et så lite menneske kan vise så mye kjærlighet <3


04.08.2016 kl.18:12


God kveld alle søtinger!

 

I dag har jeg en 100ganger så bedre dag enn i går. Jeg vil tørre å påstå at jeg stråler! I går kveld sovnet jeg før kl 23.00 og sov til rett over 11.00 i morges. Så jeg var helt uthvilt når jeg våknet i morges noe som var herlig etter en langt trøtt dag etter å ha døgnet. 

Idag startet jeg dagen med å rydde faktisk. Rydde er vell ikke noe noen liker? Vertfall så er ikke jeg veldig glad i det så jeg har funnet ut at det er mye lurere og heller rydde alt med en gang slik at du slipper disse store rydde øktene og ikke minst en kjempe rotete leilighet. Men nå når Adrian har vært hos moren i en hel uke så må jeg ærlig innrømme å si at jeg ikke har hatt det så enkelt. Derfor har jeg ikke akkurat brukt tiden min på å rydde. Så idag trengtes det absolutt for idag skulle jeg nemlig endelig hente sønnen min igjen.

Dette har vært gledens dag. Jeg gledet meg så ekstremt til å hente han i dag når jeg våknet. Jeg har ikke tenkt på noe annen enn han idag så det var helt fantastisk og helt ubeskrivelig å se han igjen! Han kom løpende "mamma!mamma!" etterfulgt av verdens beste klem. Jeg følte og føler meg som verdens heldigste mamma som har han og jeg setter så innmari stor pris på kjærligheten som han gir meg. Noe jeg aldri har forstått og heller sikkert aldri kommer til å forstå er hvordan et så lite menneske kan vise så mye kjærlighet <3

Før jeg hentet han idag så var jeg helt sikker på at idag ville jeg bare være oss to. Jeg hadde lust til at vi skulle kose oss litt ekstra idag så vi tok turen til Leos lekeland. Her koste vi oss skikkelig! Det er så kjekt nå når han har blitt så stor og tørr å ta flere ting. Vi rant ned stoooore sklier om og om igjen. Vi vare begge helt svette når vi var ferdige der inne. Når vi kom hjem var han helt i hundre for å se alle lekene sine igjen. Ikke minst så ble han også veldig glad for å se katten sin igjen. For ca 8 måneder siden kjøpte vi oss en liten kattunge slik at Adrian skulle få vokse opp med dyr. Jeg synes det er så viktig at de får vokse opp sammen med dyr for å lære det å gi kjærlighet og ikke minst lære å være snille med andre. Vise omsorg rett og slett. De to har nå vokst opp med hverandre så de koser seg skikkelig sammen! "Adrian sin pusekatt" sier han <3Etter mye lek og moro koste vi oss med hjemmelaget skillingsboller, noe som heller ikke var så verst. Nå har vi bare sittet å kost oss i sofaen med teppe over og snakket om alt han har gjort hos mor og alt jeg har planlagt at vi skal gjøre de neste dagene. Vi koser oss skikkelig. Jeg har ikke ord for hvor herlig det er å få gutten sin hjem igjen etter noen tøffe dager med mye tårer.

Nå har jeg det perfekt <3 

 

Senere kommer et innlegg om hva jeg tenker videre her inne på bloggen. Jeg vil prøve meg med litt faste dager på forskjellig innlegg og diverse. Så følg med senere!

Håper dere har hatt en fin dag og at dere har finfin kveld <3

 

 


0 kommentarerNår vekkerklokken min er borte


01.08.2016 kl.17:40


God dag alle sammen!

 

Nå står jeg over grytene mens jeg skriver til dere. Har akkurat satt i gang med middagen som er en av mine favoritter! Denne retten laget jeg et innlegg om her på bloggen for en liten stund siden og den kan du lese mer om HER.

Som jeg har skrevet til dere tidligere så har jeg nå barnefri i en hel UKE! Noe som sliter veldig på sjelen om dagene. Men jeg klarer meg helt greit og har bestemt meg for å klare det. I og med at vekkerklokken min er hos mor så var det vanskelig å stå opp idag så jeg var faktisk ikke på bena før nærmere kl:12.30! Jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge!

Etter og endelig ha klart å ålt meg ut av sengen så var det på med treningsklærne for da var det på tide med joggerunden min. Jeg er faktisk usikker på hvor mange km jeg jogget da jeg ikke har sjekket opp i dette. Men vertfall så ble jeg god og varm! Jeg jogget til et sted hvor jeg møtte søsteren min før vi da jogget videre sammen. Deretter tok jeg faktisk bussen hjem igjen da det ble noe for langt og måtte jogge hjem igjen også. 

   
 

Når jeg kom hjem tok jeg en varm, lang og herlig dusj! Ingenting er bedre en en varm dusj etter en god treningsøkt, enig?

Nå står jeg og lager middag som sagt. Idag har jeg invitert 2 venner på besøk til middag noe som skjer alt for sjeldent. Det blir veldig koselig å se dem igjen og vertfall rundt middagsbordet.Planen videre i dag er egentlig bare å slappe av. Jeg vet at venninnen min skulle ta med strikketøyet sitt noe som betyr at kanskje jeg også burde ta opp mitt, noe som også er svært sjeldent! 

 

Skal se om jeg får tid til å blogge litt mer med dere senere! Hvis ikke så kan dere vertfall vente dere flere innlegg i morgen! <3

Ha en fortsatt strålende dag alle sammen!


0 kommentarerHade!


29.07.2016 kl.15:03


Jeg, søsteren min og to venninner pakker sekken og reiser på hyttetur i helgen! Derfor blir det desverre ikke noe innlegg før på søndagkvelden. Men jeg lover å komme sterkt tilbake med mer treningsinnlegg samt masse gode mattips! Jeg har også flere innlegg om kroppspress på lur. Nå når jeg har min første uke borte fra sønnen min er det viktig for meg å klare og koble av og prøve å tenke på andre ting. Dette er også en perfekt tid til å bruke på vennene mine. Så derfor legger jeg bloggen igjen hjemme for å nyte en liten helg sammen med vennene mine.

 

Ha en super flott helg alle sammen! Ses på søndag! <3 


0 kommentarerEt stort savn


28.07.2016 kl.17:31


God ettermiddag alle sammen!

 

Nå har dere kanskje akkurat kommet hjem fra jobben og er klare for å sette dere rett ned og slappe av. Kanskje er dere på ferie sammen med familien og nyter tilværelsen? Her hos meg skjer det veldig lite akkurat nå. Idag når jeg våknet kjente jeg på kroppen at jeg ikke var helt i form. Ikke syk men bare ikke helt meg selv. Dette har jeg gått og kjent på nå i noen timer å kjenner at dette ikke kommer til å slippe taket med det første. 

Når jeg la merke til formen min ringte jeg søsteren min som gjerne ville komme å være med meg. Vi har nettopp glefset i oss hver vår tacolefse, noe som var utrolig godt da det er veldig lenge siden sist! Nå ligger vi på sofaen og offer over hvor mette vi er mens jeg skriver litt med dere. 

Det jeg tenker å skrive litt med dere om idag er det å være en alenemamma. Eller alenemamma, jeg kan vell kanskje ikke kalle meg det da sønnen min også har en mor som han er hos annen hver helg og en gang i uken. Men vertfall så har jeg han såpass mye at jeg føler meg som en alenemamma. Det å være "alene" med han kan både være godt og vondt på mange måter. Det som er positivt er at jeg får tilbringe utrolig mye tid sammen med han i forhold til andre foreldre som bor sammen. Her er det bare oss. Vi spiser alle måltider sammen hver eneste dag. Vi står opp sammen og vi hviler sammen. Vi leker og ikke minst koser hver eneste dag. Dette er blitt min hverdag hvis dere skjønner. Noe av det som er vanskeligst for meg må være dette med leveringene. Jeg er fult klar over at vi valgte å få dette barnet sammen og jeg vet at barnet har godt av å være sammen med begge to. Men alikevell så sliter jeg enda, selv om det har gått 1 år siden bruddet. Jeg hater å levere han fra meg fordi jeg da føler meg så utrolig alene. Jeg vet jo at jeg ikke er alene. Jeg har familie og masse venner som støtter meg. Jeg vet jo også at han har det bra hos henne så det har ingenting med det å gjøre. Tror bare det er mammahjerte som synes det er vanskelig å si hade til sønnen min. Til nå har vi bare hatt samvær i helgene og en dag i uken som sagt, noe som har vært vanskelig nok. Men nå er jo sommeren kommet og selvfølgelig skal de to få reise på ferie sammen. Så idag ble han hentet tidlig på morningen og skal være bort i en hel uke! 

Jeg har aldri vært borte fra han så lenge før og han har aldri vært borte fra meg så lenge. Jeg synes faktisk dette er utrolig vanskelig. Jeg har så lyst til å bare tenke tanken at han kommer til å ha det kanon kjekt med henne på ferie. Men jeg klarer ikke å utelukke mitt store savn for han. Ble mye frem og tilbake dette her, men nå bare tømmer jeg hodet mitt for dere. Jeg høres kanskje egoistisk ut noe jeg altså ikke er. For jeg forstår at dette er det beste for Adrian og at det er vi som har valgt å gå fra hverandre og at det derfor er blitt slik.

 

Men det blir helt sikker bedre med tiden.. Håper jeg! Jeg både tror og håper at prinsen til mamma har en fin ferie sammen med mor. Jeg får finne frem strikketøyet for å få tiden til å gå! Plutselig er han hjemme hos meg igjen og det gledes! 


0 kommentarerDet kjipeste som har hendt på lenge


28.07.2016 kl.08:29


God morgen alle sammen!

ZZzzZzZ..... I dag er jeg stuptrøtt! I går hadde jeg den kjipeste kvelden/natten på lenge. Jeg begynte å bli trøtt i 21 tiden i går kveld så jeg gikk la meg ca 21.30. Jeg trodde jo at jeg var kjempe lur å at jeg ville komme til å våkne idag kjempe uthvilt. Men NEIDA... Jeg våkner 00.30 og var ikke trøtt i det hele tatt. Så jeg har jo da ikke fått sovet etter det å lå våken helt til Adrian kom inn i morges i 07 tiden. Så ja, dette var rett og slett drit kjipt! Er så trøtt at jeg blir nødt til å ta meg en ganske god hvil på dagen senere vertfall. 

Tenkte jeg skulle ukeshandle idag igjen så idag kommer det kanskje flere middagsforslag til dere som måtte trenge det! Senere kan dere også vente dere et innlegg om det som er det kjipeste med å være alenemamma og hvorfor jeg er uvanlig nedfor idag. 

 

Blogges senere da søtinger! <3 Ha en fin formiddag!

 

(Slenger med et innlegg om hvordan jeg ser ut idag) 


0 kommentarerJeg blir så glad!<3


24.07.2016 kl.21:34


God kveld alle sammen!

 

For en fantastisk dag det har vært idag! Tidligere skrev jeg om de små hverdagslige tingene som skal til for å glede et barn. Idag var vi invitert på middag hos min pappa og Adrian sin bestefar og det var da jeg kom på den ideen at vi kunne ta bussen bort. Den bussturen tror jeg ingen av oss kommer til å glemme. Adrian strålte! Vi har tatt buss før men jeg merker stor forskjell at han forstår mer og mer for hver dag. Han syntes at det var så kjekt at han gråt når vi skulle av bussen. Når vi kom frem sprang han inn for å fortelle alle at han hadde tatt buss. Jeg blir så glad når jeg ser at jeg klarer å glede han så mye<3

Når vi kom frem fikk vi også spørsmålet om vi ville være med ut i båten til bestefaren. Adrian har aldri vært i en slik båt før så jeg var usikker på om han kom til å bli redd. Men NEIDA! Han smilte fra øre til øre! Jo mer bølger jo kjekkere var det! Dette må jo ha vært drømmedagen hans da han elsker biler,busser,båter og alle slike ting.

Etter alt dette kom vi tilbake og ble servert reker og krabbe ute på terrassen. Skikkelig herremåltid! Vi har hatt en superfin dag og det håper vi dere også har hatt. Her er noen bilder fra sommerdagen vår <3

#SommeriStavanger

 


0 kommentarer"mamma!!"


22.07.2016 kl.19:23
Jeg er tilbake etter noen dager uten blogging. Tiden strakk rett og slett ikke til så jeg ble nødt til å ta 2 dager av. Skulle ikke tro at jeg var så opptatt heller da jeg har hatt barnefri fra torsdag til idag. Men her i Stavanger er det nå gladmatfestivalen noe som er et must hvert år. I år var vi så heldige at vi klarte å samle en stor og god vennegjeng til å gå sammen. Vi satte oss ned å spiste sjømat på en båt hvor det var kjempe god mat. Etter på gikk turen videre til en thaibod som solge kjempe god thaimat. Etter vi hadde spist ville noen fra gjengen sette seg ned med noe godt i glasset. 

Vi var 3 stykker som heller hadde lust til å bade da det var veldig varmt og lummert i går. Så vi kjørte hjem og pakket badetøyet. Vi badet og hadde en super hyggelig stund. På kvelden var vi hos ei venninne hvor moren hennes hadde rigget i stand til ost og kjeks på terrassen. Det var altså så koselig! Vi satt under pledd på terrassen til ca kl 23.00. En helt perfekt sommerkveld spør du meg!

Idag fikk jeg endelig prinsen hjem igjen! Uansett hvor lenge han er borte så savner jeg han. Det å måtte levere han fra seg er ikke noe gøy i det hele tatt. Han er ikke bare sønnen min men han er også mine aller beste venn. Han er hverdagene mine og han er livet mitt. Så når han forsvinner for noen dager så mister jeg hele hverdagene mine føler jeg. Jeg føler meg tom rett og slett. Tidligere har jeg jobbet disse dagene hvor jeg har barnefri bare for å ha noe annet å gjøre da jeg ikke er helt i humør når han er borte. Nå pleier jeg å være flink til å være med vennene mine når jeg har fri. Det er ikke barebare å ha tid til dem når jeg har han da ingen av mine nærmeste har barn enda. 

Det beste jeg vet er når jeg får han hjem igjen. Da kommer han springene inn dørene og roper "mamma!". Det må være den beste følelsen i hele verden å se at han kommer å vil ha en klem. I kveld når vi ble alene så har vi sittet å kost oss i sofaen foran tven. Han sitter og holder meg hånden og stryker meg på kinnet. Mammahjerte mitt smelter av den lille prinsen <3

I morges stod jeg opp og bakte solskinsboller for idag fikk vi nemlig besøk av oldemor og oldefaren til Adrian. Skikkelig koselig hadde vi det med boller, is og kaffe. Det er alltid hyggelig med besøk av familie da familien betyr absolutt alt for meg. Nå har de akkurat godt og nå venter jeg besøk av lille søsteren min. Jeg forstår ikke hva jeg skulle gjort uten familien min<3 I en livs situasjon som min så blir det båndet veldig mye sterkere enn vanlig og det merkes veldig.


Planen fremover er å vertfall ha 2 innlegg til dagen, av og til 3 også. Det at det ble en glipp nå er kun på grunn av elendig planlegging. Men jeg skal skjerpe meg! Jeg har skrevet ned en hau mye tema som jeg vil ta opp med dere, så jeg er klar for tiden fremover og ser frem til å dele den med dere! I morgen kommer det et innlegg som vil komme til å handle om oss mennesker. Jeg synes vi mennesker er noe rare når det kommer til enkelte ting. Vi er alt for dårlige til akkurat dette jeg vil ta opp... Så følg med!!

 

Håper dere hatt noen flotte dager og at dere nyter kvelden i kveld <3


1 kommentarFor en dag!


18.07.2016 kl.21:05


For en herlig dag vi har hatt idag! Dagen startet med at jeg ble vekket av sjarmøren på den beste måten i hele verden! Jeg våknet av at han sto å strøk meg på kinnet mens han hvisket i øret mitt "Hallo mamma". Jeg åpnet øynene og der sto han med de vakreste øynene i hele verden. Vi sto opp, laget frokost og hadde en nydelig morning sammen. 

På formiddagen spurte jeg om han hadde lust til å lage noe, noe som han hadde lust til. Da ga jeg han kassen med alt av maling og den slags i. Da fant han frem det han ville bruke og satte i gang. Når han var ferdig klippet jeg det ut og hang det på kjøleskapet. Han var kjempe stolt over mesterverket sitt og mamma var kjempeglad for ny pynt i den nye leiligheten vår.


 

Etterpå tok jeg frem en liten boks hvor jeg tømte masse makaroni oppi som han satt og øste oppi andre boller. Frem og tilbake gikk denne makaronien, kjempe stas var det! Det er ikke alltid så mye som skal til for at de små koser seg fant jeg ut!


 

Rett etter hvilen hans tok vi oss en kjøretur til bestemoren til Adrian, noe som var veldig stas! Vi har jo nå fått flyttet ut alt av våre ting og har nå bodd i leiligheten vår en liten stund. Så nå var det jammen meg godt å se bestemor igjen! De er jo så perlevenner at det nesten er litt skjønt å se på. Tror ikke de kunne hatt et bedre forhold enn det de har <3 

Alt i alt har vi hatt en fantastisk dag og det håper jeg dere også har hatt <3

I morgen kan dere vente dere et innlegg om plastisk kirurgi som går under kategorien kroppspress og mammakroppen så følg med! Leser du bloggen min for første gang nå så kan du få med deg innleggene som kommer i morgen og fremover på facebooksiden min : donormamma, du kan klikke deg inn HER for å bli medlem.

 


0 kommentarerIngen fortid, bare fremtid


09.07.2016 kl.19:52


God kveld alle sammen!

Idag blir det et litt sent innlegg, dette pga masse utpakking i leiligheten. Som jeg fortalte kort om i et annet innlegg så har jeg og sønnen min akkurat fått oss leilighet. Så denne helgen har bare gått til bæring, utpakking,vasking og bretting av klær. Nå nærmer det seg veldig at vi er i mål, ENDELIG! Det meste er på plass og jeg begynner allerede å føle meg hjemme. I dag har vi vår første natt i leiligheten vår også, noe som er herlig. 


 

I og med at jeg holdt på med dette kaoset hele helgen så har dette med denne dietten jeg går på sklidd helt ut. Jeg har ikke prioriert å spist når jeg faktisk var sulten og har heller spist dobbelt så mye som nødvendig når jeg faktisk har vært sulten. Nå sitter jeg i sofaen og føler meg kjempe opplåst i magen. Jeg kjenner også på en snev av dårlig samvittighet. Nå har jeg vært flink så lenge så bare roter jeg det til nå liksom. Heldigvis eg motivasjonen enda på topp!

Nå sitter jeg å tenker ut mitt neste lille mål som jeg skal utfør. Dette går ut på å ta en heftig joggetur med Adrian i vognen i morgen. Jeg føler meg super motivert til å fullføre! Er du i samme båt og føler at du har kost deg litt for mye i helgen så bli med da vell? Skriv i kommentarfeltet hvilken treningsøkt du valgte, jeg vil gjerne ta i mot gode forslag!

Jeg sitter med en følelse av at jeg har nullstilt meg litt etter at jeg kom hit til leiligheten vår. Her har vi liksom ikke laget oss noen minner eller mål enda. Vi har ingen fortid her, bare fremtid. Når jeg sitter her nå så sitter jeg å kjenner på følelsen av å være helt nullstilt. ikke føle noe negativitet i det hele tatt. Dette er en ny begynnelse for oss, noe som jeg tror at vi absolutt trengte!

Ha en fortsatt nydelig kveld alle sammen! Denne trøtte kroppen skal ikke annet enn å slappe av i kveld.


1 kommentarbilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde