UKEN som gikk!


14.08.2016 kl.20:36
Nå er det endelig duket for en ny søndag med UKENS! Denne uken har vært veldig opp og ned. Vi har ledd masse men også grått en del, noe som har gjort uken noe varierende når det kommer til hvordan uken i helhet har vært. Faktisk så synes jeg at det er bra at det er søndag og jeg gleder meg til å gå inn i ei ny uke! Men nå til uken som har vært, her kommer UKENS--->

 

 

Blogg:

Henriettedurbeck.blogg.no


 

Idag skrollet jeg gjennom facebook hvor jeg kom over et innlegg med overskriften " Jeg gikk ned 20kg på 120 dager, med 0 trening. Nå deler jeg hemmeligheten". Dette var noe som jeg syntes hørtes interessant ut og klikket meg selvfølgelig inn. Det viser seg at dette er ei beintøff jente som har gått på samme diett som det jeg gjør nå og har lykkes. Hun har gått ned mange kilo og nå vil hun vise andre hvordan hun gjorde dette for å motivere andre. Hun har nettopp begynt å blogge så jeg synes at denne tøffe jenten absolutt fortjener å bli ukens blogg fordi jeg selv også ønsker at mine lesere skal klikke seg inn for å få motivasjon! Er du nyskjerrig på hemmeligheten så kan du klikke deg inn HER!

 

Craving:


Det må faktisk være skyr youghurtene. Til lunsj eller bare mellommåltid når jeg er veldig sulten så kommer jeg som regel på å ta en skyr. Det er ikke særlig mye kalorier i dem og de smaker veldig godt! Ikke minst så metter de også. Min personlige favoritt er absolutt den med blåbær <3

 

aktivitet:

Lekedag med Adrian. Vi leker hver eneste dag, men idag når jeg fikk han hjem hadde jeg utrolig mye energi til å være med han. Derfor gikk vi idag ut i hagen å hadde vannkrig, noe som vi begge syntes var veldig kjekt! Vi var begge to klissvåte når vi kom inn. Når vi var ute fant jeg også rusjebanen hans som bare står ute i hagen og egentlig aldri blir brukt. Derfor bestemte jeg meg for å heller ta den med inn for å se om den kanskje kom til å bli litt mer brukt. Vi satte den inn på rommet hans og plasserte den oppi ballbingen. Her lekte vi i flere timer etterpå hvor han hev bamser og baller ned sklien og ikke minst også seg selv. Vi hadde en helt fantastisk ettermiddag <3
 
 

 

høydepunkt: 
Ukens høydepunkt må være når vi var og hentet Lilly <3 Vi har blitt veldig fort glad i henne og nyter dagene våre sammen med vår nye lille prinsesse. Etter at den andre katten vår døde så spurte jeg Adrian om han ville ha nye katt, noe som han takket ja til. Derfor har han fått det helt for seg nå at Lilly bare er hans pusekatt. Så han går rundt her hjemme og sier det hele tiden at det er hans pusekatt. De koser seg veldig sammen, noe som er herlig å se!


 

Nedtur:

Når Leo måtte avlives. Vår kjære katt på under 1 år ble påkjørt her om dagen, noe som vi begge syntes var utrolig trist. Alt skjedde veldig fort så vi fikk ikke tid til å forstå hva som skulle skje. Stakkaren hadde fått brokk noe som forårsaket vanskeligheter med å puste. Nå har nok Leo det bedre, det håper vi vertfall <3 

antrekk:
Mest leste innlegg: 

Ukens innlegg er et matrett innlegg faktisk! Jeg la tidligere ut et innlegg om eg fantastisk god middag som passer perfekt på lørdagskvelden for hele familien! Innlegget kan du lese HER. 

beste innkjøp: 
Det må uten tvil være barnehage sekken jeg kjøpte her om dagen! Den kostet meg mer en jeg trodde det skulle koste, men det var absolutt verdt det! Jeg synes den er kjempe fin og ikke minst så la jeg oogså merke til her om dagen at det er regntrekk som følger med, noe som kan være veldig praktisk! Jeg har selv sett sekker uten trekk på regnværsdager hvor barna nærmest må lete i en pytt etter maten deres. Denne sekken var rett og slett genial og sitter som et skudd på ryggen hans. 


1 kommentarUKEN som gikk!


07.08.2016 kl.21:32


Nå er atter en gang uken slutt etter mange flotte nye opplevelser. Det er faktisk veldig rart hvor mye men også hvor lite man går igjennom på bare 7 dager. Vi møter nye mennesker, vi treffer bekjente, vi kvitter oss med personer som vi trodde var venner, vi kjøper nye ting for å så sitte igjen uten en krone. Dagene er som aldri like, noe som kan være både bra og dårlig. Jeg har bestemt meg for å begynne med UKENS her på bloggen fordi jeg synes selv at det er kjekt å lese dette på andre sine blogger. Jeg liker rett og slett å få en oppdatering på uken som har gått både på godt og vondt. På disse UKENS innleggene så kommer jeg også til å svare på spørsmål. Nå har jeg akkurat svart i kommentarfeltene til dere, men fra nå av vil dere komme til å få svar på disse innleggene. Håper dette er ett innlegg som dere kommer til å like <3

 

UKENS!

Blogg:

Lykkenermange.blogg.no er en blogg som handler om ei ung mor som tilsammen nå har 5 barn. Jeg er selv mamma og vet hva det krever av en person å være en mamma. Jeg kan ikke i min villeste fantasi tenke meg hvordan det er å ha fem barn og har derfor valgt å lese bloggen hennes. Etter å følgt henne en stund så synes jeg at hun rett og slett er rå! Nå i disse dager har hun og sin tidligere mann også flyttet fra hverandre noe som er veldig trist! Jeg er veldig spendt på fremtiden til familien. Ønsker dem alt det gode! <3 Bloggen kan du lese HER.

 

Craving:

Ukens craving må absolutt være brødskiven jeg har om kveldene med eggerøre, røkt laks og majones. Jeg elsker laks og er også veldig fornøyd med kaloriinnholdet! aktivitet:

Dette må være den dagen hvor jeg og Adrian sto opp tidlig for å kjøre til ett sted ved sjøen for å se om vi klarte og fange krabbe. Han har vertfall ikke med meg sett en krabbe før noe som gjorde dette til en toppersdag når vi endelig fanget en! Dagen var etterfulgt med båttur med hans bestefar og besøk av hans tante. Innlegget kan du lese HER.


treningsprogram:

Ukens treningsprogram er et program som jeg synes er utrolig effektivt! Jeg snakker selvfølgelig om tabata! Vet du ikke hva tabata trening er så kna du klikke deg inn HER. Her ligger det bilder av forskjellige øvelser samt musikk og ideer! Dette er trening som du kan gjøre hjemme noe som for meg passer veldig bra! Adrian elsker å være med og hoppe rundt i stuen når jeg står med høye kneløft eller hva det måtte være! Har du ikke prøvd tabata så PRØV!

        
 

 

høydepunkt: 

Dette er uten tvil den dagen jeg fikk sønnen min hjem igjen etter å ha vært borte i en hel uke! Det var så herlig å se han igjen. Savne var STORT når han var borte! Resten av uken har vært helt fantastisk! <3 

treningslåt:

Freddy Kalas- Feel Da Rush

Dette er en låt som får hver en muskel i kroppen min til å bevege seg. Den brukes ofte under jogging og hjelper meg stadig med å holde motivasjonen på topp når jeg er sliten.

 

antrekk:

Denne uken må det være treningsantrekket som har vært på topp. Jeg fikk sønnen min hjem på torsdag noe som har resultert i mye hjemmetrening, altså tabatatrening. Når jeg har han tenker jeg mye mer på han og oss enn akkurat antrekket mitt, så ja denne uken må det faktisk bli treningsantrekk!Mest leste innlegg: 

"Nå er det nok, jeg gir ikke opp" Dette innlegget kan leses HER. 

beste innkjøp: 

Det kjekkeste i hele verden er å gjøre sønnen min glad. Jeg blir så glad når jeg ser at han blir overasket. Når jeg fikk han hjem etter å ha vært hos moren i en hel uke hadde jeg lyst til å kjøpe en liten ting til han. Da kjøpte jeg en liten bok om store kjøretøy. Store kjøretøy er noe som er veldig inn hos oss nå for tiden så boken ble en stor suksess. Han har hatt den med seg over alt og lest i den hver eneste dag! 

 

Gleder meg til en ny uke sammen med dere <3 

 


0 kommentarerbilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde